Jdi na obsah Jdi na menu
 


2011 18.-19.6. Přerov

21. 6. 2011

Nejvíce se na "mamutovi" letos vyřádili účastníci kart cross Mascom cupu, přes bodu šly hned dva stroje, když Kunešův karambol vypadal i celkem nebezpečně. Naštěstí se vše obešlo bez větších následků a odnesly to jen stroje samotné.

card-buggy-dead.jpg

V tréningu se Martinovi nevedlo (vyhrál jej Jan Bartoš se Škodou Fabia) a i finálovou jízdu rozjížděl ze druhé řady, před ním stáli velcí konkurenti Mrkáček (Mitsubishi Lancer), Neumann a Bartoš (Škoda Fabia). Hned po startu se ale Martin se svým Mitsubishi prodral kupředu a držel si druhé místo za Mrkáčkem, Bartoš s Neumannem je následovali.

3.jpg

Ve druhém kole ale Mrkáček přetočil smyk, což ho stálo přední umístění (dokončil až na posledním místě), na první pozici se tak dostal Martin pronásledovaný Bartošem, což vydrželo několik kol. Bartošovi ale selhaly ostřikovače předního skla a bláto z pokropené trati mu téměř znemožnilo výhled a začal se propadat, aby nakonec zcela ze závodu odstoupil.

Martin si tak začal budovat pohodlný náskok, který bez větších problémů udržel až dokonce. Jeho pronásledovatelem byl Neumann, jenž ale také nedojel a tak bylo pořadí nakonec toto:

  1. Svoboda Martin (Mitsubishi Lancer)
  2. Kořínek Bořivoj (Ford Focus)
  3. Zavadil Drahomír (Subaru Impreza)
  4. Coural Jiří
  5. Svoboda Vlastimil
  6. Mrkáček Aleš

na-bedne.jpg

 

Náhledy fotografií ze složky 2011 18.6. Přerov

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

40 Ways to Lower Your Blood Influence

(Abragealampula, 9. 10. 2018 4:00)

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur sentiment pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang par vos arteres a la reste de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-20-mg/