Jdi na obsah Jdi na menu
 


Svoboda MP Motorsport letos poprvé vítězně

5. 6. 2011

Martin se pohyboval v popředí, jak v trénincích, tak v rozjížďkách. Skvěle jel debutant Aleš Mrkáček, ale i Jirka Bret se svojí Fábií. Sám jezdec nám nový motor popíše: "Jedná se o motor od společnosti RRR. Výkon i točivý moment jsou oproti loňskému motoru naprosto odlišné. Musím si zvykat na brzdy. Začít brzdit dřív. Až se s vozem sžiju, bude radost s ním jezdit."

Na startu finále byl Martin na Pole position. Skvěle odstartoval a šel do čela. Aleš Mrkáček, kterého jsme zvyklí vídat v rallycrossu se však dostal před Martina na první místo. Závod byl ale zastaven kvůli hromadné havárii. Při dalším startu se ukázal problém ve startovacím zařízení a start se znovu opakoval. Další pokus už byl v pořádku a začala bitva s Alešem o vítězství. Martin nakonec dokázal Aleše udržet za svými zády a zvítězil.

"Bylo to skvělé. Celý víkend byl bez problémů. Nový motor je opravdu povedený. Díky celému teamu za hezký víkend. Zároveň bych chtěl všechny fanoušky Autocrossu pozvat následující víkend do Přerova na další závod českého mistrovství."

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář